Hydronic

Hydronic - Vodeno grijanje

Hydronic grijanja svojim radom ostvaruju dvostruku pogodnost:  zagrijavaju motor na radnu temparaturu i griju unutrašnjost vozila .

Grijači su ugrađeni  u optok vode za hlađenje motora. Dobivena toplinska energija se u izmjenjivaču topline vozila u obliku toplog zraka raspodjeljuje u unutrašnjost vozila putem postojećih zračnih kanala. Preostalom toplinom se zagrijava motor i na taj način štedi na gorivu ali ujedno i produljuje životni vijek motora. 

Praktični upravljački elementi, kao što su digitalna vremenska sklopka ili inovativno daljinsko upravljanje tvrtke Eberspächer, čine udobnost savršenom.

 

 

AirTronic

Airtronic - Zračno grijanje

Eberspächer  zračna grijanja ne ovise o motoru i sustavu za regulaciju topline vozila. Oni funkcioniraju na način da direktno zagrijavaju zrak koji se zatim upuhuje u unutrašnjost vozila.

Zračna grijanja su odlično rješenje za gospodarska vozila svih vrsta. Mogu se montirati u kabini, prtljažniku ili ispod poda vozila. Praktični upravljački elementi, kao što su digitalna vremenska sklopka ili inovativno daljinsko upravljanje tvrtke Eberspächer, čine udobnost savršenom.

 

Pomoćni grijači

Kod novijih dizelskih vozila je u određenim slučajevima osobito jednostavno i financijski krajnje povoljno ugraditi neovisni grijač tvrtke Eberspächer, iz razloga što neki modeli imaju posebne pomoćne grijače koji s motorom u pogonu potpomažu grijanje vozila dodatnom toplinom. Pomoću kompleta za nadogradnju tvrtke Eberspächer ovaj pomoćni grijač vrlo se jednostavno preobražava u  neovisno grijanje za putnički prostor a ujedno se zagrijava i sam motor.

Upravljački elementi

EasyStart  inovativna linija proizvoda postavlja posebne standarde za udobnost posluživanja bez obzira odlučite li se za uklopni sat ili daljinsko upravljanje. Karaktristike ovog uređaja su osvijetljeni zaslon, intuitivno vođenje korisnika i velike tipke.

Calltronic daljinsko upravljanje omogućuje vrlo ugodno rukovanje neovisnim grijačem na daljinu pomoću mobilnog ili fiksnog telefona.

Upravljanje