Servisni ugovori koje nudi Thermo King:

MaintenancePlus**

Sadržaj paketa:

Paket Održavanja pruža korisniku povoljano održavanje rashladnih uređaja uz preventivne preglede, sukladno tvorničim preporukama. Uslugu ostvarujete u bilo kojem ovlaštenom Thermo King servisu, osigurani su Vam standardizirani originalni djelovi po tvornički preporučenim cijenama koji su isti u svim zemljama Europe a računi i detaljni izvještaji dostavljaju se jednom mjesečno.

Prednosti:

-Značajno je smanjen rizik od skupih neplaniranih servisa, uz povećanu efikasnosti uređaja.
-Redovnim održavanjem vrijeme uređaja van funkcije svedeno je na minimum.
-osigurana je identična cijena rezervnih djelova za sve zemlje dok je cijena rada prema cjeniku rada u pojedinačnoj zemlji gdje se servis obavlja.

Online upravljanje transportnom flotom
Putem iKare servisa se može putem interneta kontrolirati servisni status  i raspored servisa vaših vozila, pregledavati račune i dobivati izvještaje u Excel formatu.

Dodana vrijednost
Rashladni uređaji koji su redovito servisirani uređaji zadržavaju visoku prodajnu vrijednost.

Uz Maintenance Plus možete računati na:
-Periodično održavanje uređaja prema preporuci proizvođača
-obavijest o terminu servisa šalje se putem e-maila Vama, te lokalnom ovlaštenom Thermo King servisu
-usluge iz servisnog paketa možete ostvariti u bilo kojem od preko 300 TK servisa, a certificirani stručnjaci ponuditi će Vam i dodatne radove ukoliko se ukaže potreba, kako bi Vaš Thermo King uređaj bio maksimalno iskoristiv

 

AssistancePlus **

AssistancePlus***

Sadržaj paketa:

Paket je prilagođen kupcima koje posjeduju vlastite radionice i koji žele samostalno održavati rashladne uređaje. 
Paket AssistancePlus pokriva sve potrebne popravke odnosno kvarove do kojih može doći u uporabi.

Ugovor:

Ugovor Assistance Plus je moguć na period od 3 do 8 godina za različit broj radnih sati uređaja na godinu.

Uz AssistancePlus možete računati na:

Servisni podsjetnici
Podsjetnike o servisu vam šalje ThermoKare služba, ili po želji lokalni ovlašteni Thermo King servis. Servis se obavlja u Vašoj radionici).

Manja briga
AssistencePlus pokriva rad i materijal koji nije uključen u održavanje. Službeni uvjeti iz 24-mjesečne garancije se primjenjuju.

Ovjera valjanosti
-ovlašteni Thermo King predstavnik jednom godišnje obavlja obaveznu inspekciju Vašeg servisa, te provjerava da li je sve u skladu sa uvjetima ugovora

 

ComfortPlus****

ComfortPlus****

Sadržaj paketa

ComfortPlus kompletan servisni paket vam pruža sve pogodnosti AssistancePlus i Manteinance plus paketa i dobivate još jedan veliki bonus. Paket pokriva sve troškove zamjenskih djelova i rada na vašem uređaju, bez obzira da li je servis redovan ili izvanredan. Dodatnih troškova i neugodnih iznenađenja  nema. Paket je u potpunosti prilagođen potrebama korisnika, a bazira se na broju radnih sati uređaja i vremenu trajanju ugovora.

Prednosti paketa

Potpuna kontrola nad troškovima, olakšava planiranje financiranja poslovanja. Eliminiran je  rizik od dodatnih nepredviđenih troškova. 

Dodatna vrijednost

Upraviteljima  transportnom flotom na raspolaganju je niz izvještaja, kao npr. broj i lokacije izvanrednih servisa, informacije o dostavljenim rezervnim djelovima itd.
Osiguran je pristup iKare internetskom servisu, preko kojeg se može pratiti raspored servisa za svaki pojedini uređaj, uvid u račune itd. 

Uz ComfortPlus možete računati na:

Eliminacija rizika
ThermoKare preuzima potpunu odgovornost za kompletno preventivno održavanje, servisiranje i popravke.

Upravljanje transportnom flotom
Detaljni izvještaji za svaki uređaj  o svim redovnim i izvanrednim servisima. 

Pregled povijesti servisiranja
Pregled povijesti servisiranja za svaki pojedinačni uređaj putem iKare internetskog servisa.

Prilagođena podrška
Svaki servisni ugovor potpuno je prilagođen potrebama i budžetu korisnika.

 

FleetKarePlus

FleetKarePlus

Sadržaj paketa

Ovaj vrhunski servisni paket može se kombinirati, odnosno dodati na bilo koji paket iz ThermoKare ponude. Paket uključuje servisni ugovor po vašem izboru (Maintenance Plus, Assistance Plus ili Comfort Plus), uz dodatak uređaja TracKing – sustava za monitoring i komunikaciju u stvarnom vremenu za nadzor vaših rashladnih uređaja.

Prednosti
FleetKare plus omogućuje fleet managerima i Thermo King dealeru da putem TracKing sustava nadziru sve važne parametra rada rashladnog uređaja  i alarmane kodove. Informacije se mogu koristiti za prevenciju eventualnih kvarova i skraćenje vremena u kojem je uređaj van funkcije zbog eventualnog kvara. 
Ukoliko se odlučite za kombinaciju ComfortPlus i FleetKarePlus paketa možete dobiti specijalni popust na cijenu.

 

TracKing sistem za upravljanje i nadzor transportne floteTracKing_logo

Očite prednosti
TracKing je inovativni online servis, jednostavan  za korištenje koji omogućava nadzor transportne flote sa vašeg radnog stola i osobnog računala.  Na raspolaganju vam je mnoštvo informacija u stvarnom vremenu,  kao npr. temperature, lokacija uređaja, alarmantna stanja, itd. Te informacije pomoći će vam u povećanju efikasnosti flote, smanjenju broja izvanrednih servisa i što je najvažnije, uštediti novac.