Servisni ugovori koje nudi ovlašteni Thermo King lokalni predstavnik:

Warranty Plus

Warranty Plus

Warranty Plus je produljeni garancijski plan koji pokriva  drugu odnosno treću godinu životnog vijeka vašeg rshladnog uređaja.

Kupnjom Warranty Plus plana zajamčena Vam je podrška kada se god za njom ukaže potreba.  Plan je kocipiran tako da vam uštedi vrijeme i olakša poslovanje.

Prednosti:

Tehnički pregled i održavanje
Ovlašteni Thermo King servisi jamče vam vrhunski nivo stručnosti i kvalitete. Dovezite svoje vozilo u ovlašteni TK servis i prepustite ga stručnom osoblju, koje će pregledati  Vaš uređaj, te po potrebi otkloniti eventualne kvarove.

Hitna služba 24/7
24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, u bilo kojem od 300 ovlaštenih servisa u Europi, na raspolaganju Vam stoji hitna servisna služba koja će u slučaju hitnoće izaći na teren i otkloniti kvar na Vašem uređaju.

Oznaka Warranty Plus
Ulaskom u Warranty Plus program, vaš uređaj biti će označen jedinstvenom članskom naljepnicom, koja će omogućiti prepoznavnje Vašeg uređaja i garancijskih prava u bilo kojem ovlaštenom Thermo King servisu.

Praktično i prilagođeno Vama
Nakon pregleda vozila, ovlašteni serviser ponuditi će Vam po potrebi i radove ili popravke koje jamstveni program ne pokriva, čime ćete izbjeći višekratne posjete servisu.

Povećava preostalu vrijednost uređaja i vraća uloženu investiciju
Poslije svakog servisa uređaja kod ovlaštenog TK predstavnika, dobiti ćete detaljan izvještaj o učinjenome, a takvi izvještaji doprinose očuvanju visoke vrijednosti uređaja u trenutku eventualne prodaje kao rabljenog.

Protection Plus

Protection Plus

Protection Plus program vrhunsko je rješenje za vrijeme jamstva na uređaj, koje pokriva Vaše troškove za izlaske na servis u slučaju hitnih popravaka na terenu ili  popravaka izvan radnog vremena servisa ( prekovremeni sati,praznici itd.)

Sa Protection Plus programom možete se bezbrižno upustiti u sve izazove moderne transportne industije, kao i sve viših zahtjeva koje vaši kupci imaju.

Prednosti:

Potpuna pokrivenost za vrijeme trajanja garancije
Pokriveni su svi troškovi eventualnih prekovremenih sati rada na Vašem uređaju i izlasci servisera na teren, što nije obuhvaćeno standarnim jamstvom.  Osigurana vam je vrhunska servisna usluga kod bilo kojeg ovlaštenog TK predstavnika u bilo koje doba dana ili noći.

Praktično i prilagođeno Vama
Nakon pregleda vozila, ovlašteni serviser ponuditi će Vam po potrebi i radove ili popravke koje jamstveni program ne pokriva, čime ćete izbjeći višekratne posjete servisu. Možete zatražiti i dodatni putni, godišnji ili potpuni pregled.

Oznaka Protection Plus
Ulaskom u Protection Plus program, vaš uređaj biti će označen jedinstvenom naljepnicom, koja će omogućiti prepoznavnje Vašeg uređaja i garancijskih prava u bilo kojem ovlaštenom Thermo King servisu.

InspectionPlus

Inspection Plus

Inspection Plus program nudi preglede u predodređenim intervalima, kako bi se osigurao besprijekoran rad Vašeg rashladnog uređaja. Uz ovaj jamstvani program možete biti sigurni da će vaš uređaj uvijek ispravno funkcionirati.

Prednosti:

Redoviti inspekcijski pregledi
Redoviti pregledi jamče maksimalne performanse uređaja i značajno smanjuju mogućnost neočekivanih kvarova i vremena uređaja  van funkcije.

Praktično i prilagođeno Vama
Nakon pregleda vozila, ovlašteni serviser ponuditi će Vam po potrebi i radove ili popravke koje jamstveni program ne pokriva, čime ćete izbjeći višekratne posjete servisu.

Oznaka Inspection Plus
Ulaskom u Protection Plus program, vaš uređaj biti će označen jedinstvenom članskom naljepnicom, koja će omogućiti prepoznavnje Vašeg uređaja i garancijskih prava u bilo kojem ovlaštenom Thermo King servisu.