Nova linija proizvoda Datacol

Datacol je nakon dugog istraživanja razvio kompletan asortiman ˝alata za čišćenje˝ i zaštitu koji su u mogućnosti zadovoljiti zahtjeve modernih motora.

Konstantan rad na razvijanju naših proizvoda doveo nas je do rezultata koji predstavljaju najveći izraz primijenjene kemijske tehnologije na redovno i vanredno održavanje motora.

Sljedeći proizvodi i oprema čine jedan snažan sustav za unutarnje čišćenje motora te olakšavaju rad profesionalcima koji obavljaju popravke i održavanje.
Proizvode koje ćemo Vam predstaviti treba smatrati kao pravi radni alat za rješavanje problema prljavštine čiju efikasnost jednostavno možemo provjeriti pomoću dijagnostičkih uređaja u servisnim radionicama.

Linija za čišćenje i zaštitu Energy Project sastoji se od širokog raspona proizvoda, od čistača za diesel i benzin sustave, optimizatora sagorijevanja te ostalih instrumenata koji su razvijeni slijedeći inovativne koncepte kako bi se jasno razlikovali od konkurencije.U Datacolu, svjesni kontinuiranog razvoja kemijske industrije, nismo se zaustavili već neprestano radimo na unapređenju vrhunskih performansi proizvoda koje imamo u ponudi.

 

www.datacol.hr