Dautelova politika kvalitete 

Naša krajnja ambicija je ispunjavanje želja kupaca! Naši dugoročni uspijeh jamči to. Mi stvaramo povjerljiv odnos s našim klijentima. Zajedno možemo postići neprekidna poboljšanja funkcionalnosti i kvalitete naših proizvoda. Mi uvijek imamo želju za razvojem, proizvodnjom, prodajom i podrškom za kupca, operativno-sigurne, ekološki prijateljske, jeftin i visoko kvalitetan proizvod. Naši ljudi i kompetentni zaposlenici su osnova našeg uspjeha. Delegacija dužnosti, ovlasti i odgovornosti čine našu organizaciju.

Stražnja rampa Dautel nudi podizne rampe za gotovo svaku uporabu. Od lakih 300 kilogramskih rampi za kombije do 1000 ili 2000 kilogramskih tipova u različitim dizajnima do 3000 kg teškoj kategoriji podiznih rampi. Mi ćemo pronaći pravu rampu za svaki tip vozila i svaku upotrebu. 

Termobil Thermo King d.o.o. svojim dugogodišnjim iskustvom u segmentu savjetovanja kljenata i servisiranju utovarnih rampi na području Hrvatske. Naši educirani serviseri, servisni centri u Rijeci i Zagrebu, 24/7 servisna dostupnost savršeno se spojila sa Dautelovom filozofijom kvalitete. Termobil Thermo King d.o.o. je ovlašteni i ekskluzivni dealer i servis za Hrvatsku od 2015 godine.

Za sva pitanja koja imate vezane za utovarne rampe slobodno nas kontaktirajte, naši educirani djelatnci stoje na raspolaganju za kvalitetno savjetovanje.