Prikolice i poluprikolice

Single i multi temperaturni uređaji

SLXi -Serija jedno i više temperaturnih uređaja je rezultat dugogodišnjeg iskustva i razvoja Thermo King rashladnih uređaja za poluprikolice i prikolice te je sinonim kvalitete i visokih performansi. Snažni dizel motori rade na vrlo malim okretajima te tako imaju izuzetno nisku potrošnju goriva i dugačke servisne intervale. Tvornički ugrađena BlueBox telematika pomaže logistici u praćenju i upravljanju podacima za međunarodni flotni prijevoz i zahtjevni transport farmaceutskih proizvoda prema GDP normama.

SLXi Hybrid – prvi istinski hibridni rashladni uređaj.
Thermo King se nedavno udružio s Frigoblockom, stručnjakom za rješenja na električni pogon. Rezultat je prvi hibridni uređaj koji nudi ekološke prednosti električnog pogona i sigurnost vlastitog dizel motora. Kombinacijom osiguravamo da ste u potpunosti sukladni s trenutnim i budućim zahtjevima za smanjenje buke, emisije štetnih plinova i očuvanje okoliša.

Advancer, novi Thermo King uređaj za poluprikolice, predstavlja istinski iskorak u svijetu logistike hladnog lanca. Prvi rashladni uređaj na tržištu koji nudi potpuno neovisan varijabilni protok zraka te dvosmjerna komunikacija uključena u cijenu omogućuju neviđenu uštedu goriva.

Advancer predstavlja budućnost hlađenja te dugoročan uspjeh vašeg poslovanja.

Saznajte više

Kamionski program

Single i multi temperaturni uređaji na vlastiti pogon

T-Serija jedno i više temperaturnih Spectrum rashladnih uređaja s ugrađenim dizel motorom ima široki raspon veličina i snaga za komore na kamionima gdje se želi osigurati rad rashladnog uređaja neovisno o radu kamiona.
Kao rezultat dugogodišnjih istraživanja i iscrpnih testiranja T-serija postavlja nove standarde u pouzdanosti, performansama i ekologiji. Uz veći rashladni kapacitet na manjim radnim brzinama i povećan protok hladnog zraka omogućuju preciznu regulaciju temperature i niže troškove održavanja i goriva što uvelike smanjuje ukupne troškove vlasništva.

UT-Serija jedno i više temperaturnih Spectrum uređaja s ugrađenim dizel motorom za ugradnju na šasiji ispod kamiona ili prikolica pruža sve prednosti T-Serije za ugradnju gdje je prostor iznad kabine kamiona limitiran visinom – spavaće kabine.

Preuzmite brošuru:

Saznajte više

Laka gospodarska vozila

Rashladni uređaji za furgone i manje kamione

Thermo King nudi opsežan asortiman rashladnih uređaja za furgone i manje kamione. Kao rezultat kompresora spojenog na motor vozila, uređaji imaju minimalan utjecaj na okoliš te izuzetno nisku razinu buke i emisija.

V-Serija su uređaji s pogonom kompresora preko motora vozila koji nude rješenje za regulaciju temperature malih, srednjih i velikih kamiona od 5m3 do 60m3, za svježe i smrznute proizvode. Cjelokupan raspon uređaja dolazi s naprednim DSR III upravljačem u kabini te mnogim modularnim opcijama za jedno temperaturnu i multi temperaturnu aplikaciju.

Ce – Serija je idealno rješenje za prijevoz osjetljive robe za mala i srednja teretna vozila zapremine tovarnog prostora do 34 m3 kao ekonomična varijanta gdje nije potreban elektro stand-by priključak.

Svaki od modela u ponudi su rezultat poboljšanja prethodnika i nude nadmoćne karakteristike u odnosu na konkurenciju. Ce serija savršeno odgovara najrigoroznijim zahtjevima poput čestih otvaranja vrata i uz ekstremne temperature.

B-Serija je naša proširena ponuda rashladnih uređaja na pogon 12V ili 24V koja pruža izvanredan rashladni kapacitet za manja gospodarska i nova električna dostavna vozila. Budući da u motornom prostoru nije potreban kompresor, dostupna vam je klimatizacija vozačkog prostora. B serija idealna je za uporabu u područjima osjetljivim na buku. Uređaji se napajaju iz akumulatora u vozilu i njima se lako upravlja s vozačkog mjesta Thermo King DSR III upravljačem.

Novi E-200 električni uređaj dizajniran je za normalne i električne furgone i kamione srednjih veličina kako bi vam pomogao da budete sukladni s regionalnim i nacionalnim standardima o buci i emisijama CO2.

Saznajte više

ColdCube™ prijenosni hladnjaci

Fleksibilno rashladno rješenje za farmaceutske tvrtke

ColdCube™ prenosivi hladnjaci dizajnirani su za prijevoz temperaturno osjetljive robe u dostavnim vozilima. Mogućnost grijanja, hlađenja i smrzavanja omogućuje preciznu kontrolu temperature neovisno o vanjskim uvjetima kako bi zadovoljili stroge uvjete farmaceutskog transporta. Veliki raspon veličina i dodatnih opcija vam daje veću fleksibilnost u ponuđenim uslugama prijevoza.

Opsežno termalno mapiranje osigurava rad po najvišim standardima u svim uvjetima. ColdCube™ hladnjaci izrađeni su od materijala za koje je dokazano da su sigurni za farmaceutski transport.

Preuzmite brošuru

Saznajte više

Dodatna oprema

Solarni paneli, baterije, senzor goriva, komplet za optimizaciju potrošnje

ThermoLite™ solarni paneli
Iskoristite snagu sunca i uklonite problem praznih akumulatora.

EnergyOne® baterije
Vrhunske baterije za rashladne uređaje kamiona i poluprikolica.

Ultrazvučni senzor goriva
Pouzdano i precizno nadzire razinu goriva kako bi se izbjegla gašenja zbog nestanka goriva.

3u1 komplet za gorivo
Filtracija goriva, robusna usisna pumpa i integrirani grijač umanjuju tekuće troškove optimizirajući potrošnju goriva.

Preuzmite brošuru:

Saznajte više

Kontaktirajte nas

Naši servisni centri dostupni su Vam 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu!
    Željeno mjesto servisa/ugradnje: